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CIRCULAR No1e/17-12-2012  

CATEGORY: ELIGIBILITY- PAYMENT DETAILS 

 

Question 1: Please specify if it is possible to include as a consultant in the design 
team document, a professional who has been consultant during the first stage to a 
different team that didn't proceed to the second phase. 
 

Answer: According to para. 12.1 of the Competition Notice, only designers or 

groups of designers selected during the first stage will be allowed to participate to the 

second stage of the Competition.  

 

However, the teams selected to participate in the second stage of the Competition 

may include a professional who has been a consultant in a design team that 

participated in the first stage of the Competition as long as he/she is listed as a 

consultant too in the group members’ catalogue that will be submitted for the second 

stage of the Competition. 
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